Vrijgezellenfeestje met tarotkaarten leggen en handen lezen

Gaat je vriendin of zusje binnenkort trouwen en zoek je een leuke activiteit voor haar vrijgezellenfeestje? Een workshop tarotkaarten en een workshop handenlezen van waarzegster Samiera is het allerleukste vrijgezellenfeestje! Het is serieus maar ook luchtig en gezellig, er wordt altijd veel gelachen tijdens een vrijgezellenparty.

De aanstaande bruid kiest haar tarotkaarten
workshops vrijgezellenfeestje | vrijgezellenfeestje-vrouw-bachelorparty-vrijgezellenfeest

Nadat waarzegster Samiera heeft vertelt wat tarotkaarten zijn en hoe je met de kaarten een toekomstvoorspelling kunt leggen is het grote moment aangebroken. De aanstaande bruid kiest haar kaarten voor het Heden, Verleden en de Toekomst. Met elkaar proberen we kaarten voor de bruid te duiden. Daarna volgt er een waarzegsessie voor iedereen.

Waarzegster Samiera leest de handen van de aanstaande bruid.

workshops vrijgezellenfeestje | handen-lezen-vrijgezellenfeest-bachelorparty

Na de tarotsessies gaan we handen lezen. Onder leiding van handlezeres Samiera leest iedereen zijn/haar eigen hand. Natuurlijk krijgt de vrijgezel extra aandacht. Waarzegster Samiera leest de hand van de aanstaande bruid.

 

 

Vaak is de aanstaande bruid verkleed

workshops vrijgezellenfeest | vrijgezellenfeestje-bachelorparty-vrijgezellenfeest-handlezen-tarotkaarten

Soms zie je de meiden van een vrijgezellenfeestje al van verre aankomen! De aanstaande bruid is verkleed in een gek, mooi of bizar vrijgezellenkostuum. Op de foto: deze aanstaande bruid had een schitterend Orientaals uitziende 'trouwjurk' aan.

Wil je een vrijgezellenfeestje boeken? Ga naar het offerteformulier of stuur een mailtje.

Teamuitje, Bedrijfsuitje, Personeelsuitje, Afdelingsuitje

Plezier en lol zijn belangrijk bij een bedrijfsuitje. Maar het echte doel van een bedrijfsuitje is elkaar beter te leren kennen. Op een plezierige manier het onderlinge contact te versterken. Hoe kun je elkaar nu beter leren kennen dan door in elkaars handen te kijken?

Handlezen op een bedrijfsuitje, teamuitje

workshops teamuitje | teamuitje- bedrijfsuitje-collegadag-teambuilding

Een workshop handlezen van handlezeres Samiera is de manier om het onderlinge contact tussen collega's te versterken. Je ontdekt eigenschappen bij een collega waarvan je niet dacht dat zij/hij ze had. Of die ene collega die altijd zo stil is vertelt opeens trots over haar prestaties. Onder leiding van Samiera lees je je eigen handlijnen, maar natuurlijk bestudeer je ook even de handlijnen van je collega's.

Een workshop handlezen betekent ook lol hebben met elkaar!

workshops teamuitje | bedrijfsuitje-personeelsuitje-teamuitje

Natuurlijk is handlezen een serieuze zaak, maar er wordt ook veel gelachen! We lezen de handlijnen: de hartlijn, de hoofdlijn en de levenslijn. We kijken naar de heuvels in je handpalm, zoals de Venusberg en de Maan. En we behandelen ook de vingers. Zelfs de ruimte tussen de vingers is belangrijk. Op de foto: we bekijken onze duimen. De duim zegt iets over je wilskracht en doorzettingsvermogen. Bestudeer je duim, is je duim recht of gebogen? Blijf je bij je eigen wil of kan je ook flexibel zijn?

 

 

Waarzegster Samiera met hoofdtelefoontje en versterker

teamuitje | bedrijfsuitje-teamuitje-afdelingsuitje-personeelsuitje-handlezer

De workshopdeelnemers zijn soms erg luidruchtig. Ze lachen en vertellen elkaar over hun handlijnen. Dat mag allemaal, want handlezeres Samiera is geen strenge juf, ze wil jullie een plezierige en gezellige middag bezorgen. Vooral als de groep groot is, is het voor Samiera moeilijk om zich verstaanbaar te maken. In dat geval maakt ze gebruik van een headsetje met geluidsbox. De grootte van de groep kan varieren tussen 10 en 30 personen.

Wil je ook een handleesworkshop tijdens je teamuitje, bedrijfsuitje, personeelsuitje?

Vul het offerte formulier in of stuur een mailtje

Workshop Tarotkaarten leggen

Een spirituele workshop zoals een tarotworkshop is heel geschikt als activiteit bij een groepsuitje. Het is een mooie manier om je vrienden, collega's, familieleden of medestudenten beter te leren kennen. Natuurlijk is een workshop tarotkaarten een serieus gebeuren, maar gezelligheid en plezier is ook belangrijk, er wordt altijd veel gelachen!

De eerste kennismaking met het tarotkaartspel 

Waarzegster Samiera laat je kennismaken met de geheimen van het tarotkaartspel. Je krijgt zelf een pakje tarotkaarten in handen om te bekijken. Bestudeer de afbeeldingen met de vele symbolen en kleuren. De tarot is een oud kaartspel dat al eeuwen wordt gebruikt bij de waarzeggerij en bij toekomstvoorspellingen.

Achtergrond en geschiedenis van de tarotkaarten.
workshops workshop tarotkaarten achtergrond-geschiedenis-van-tarotkaarten

Waarzegster Samiera vertelt over de geschiedenis van de tarot en legt uit wat de symbolen betekenen. Het tarotkaartspel bevat 78 kaarten. We ontdekken dat er een overeenkomst is tussen het tarotkaartspel en een gewoon spel kaarten. Vier 'kleuren' zoals harten, schoppen, ruiten en klaver.

Kiezen van de tarotkaarten

workshops workshop tarotkaarten kiezen-van-de-tarotkaarten

Na de achtergrondinformatie wordt het spannend! Er volgt een waarzegsessie voor iedereen persoonlijk. Je kiest zelf je eigen kaarten, voor het Heden, het Verleden en de Toekomst. Met elkaar bekijken we jouw gekozen tarotkaarten. Omdat je de tarotkaarten al een beetje kent heb je misschien al wel een idee wat ze betekenen.

Het duiden van de kaarten

workshops workshop tarotkaarten het-duiden-van-de-kaarten

Waarzegster Samiera begint met het duiden van de kaarten, d.w.z. we proberen te achterhalen waarom deze kaarten in jouw leven belangrijk zijn. Kun je de duiding niet onthouden? Je mag een foto maken van je kaartlegging, zodat je de afbeeldingen in je telefoon hebt en later nog even kunt googelen.  

Groepsuitje, teamuitje, bedrijfsuitje bij waarzegster Samiera thuis
workshops workshop tarotkaarten | groepsuitje-studentenuitje-workshop-tarotkaarten

Een les in tarotkaarten als uniek teambuilding evenement! Door de tarotkaarten leer je elkaar nog beter kennen, wat de teamgeest enorm versterkt. Een unieke ervaring! Deze vorm van teambuilding kan plaats vinden bij waarzegster Samiera thuis, maar natuurlijk ook overal in Nederland. Op de foto een groepsuitje van een jong IT bedrijf. 

Tarotfeestje bij jou thuis

workshops workshop tarotkaarten | workshop tarotkaarten bij jou thuis, thuisparty

Wil je een keertje je vriendinnen of zussen verrassen? Boek een workshop tarotkaarten! Waarzegster Samiera komt bij jou thuis, overal in Nederland. Gewoon in je huiskamer, een grote lege tafel is genoeg. In het begin vindt iedereen het nog een beetje eng, maar al snel komen er de mooiste verhalen en herinneringen los!

TIP: geef een workshop tarotkaarten als een verjaardagscadeau!
workshops workshop tarotkaarten | tarotworkshop als cadeau, surprise op verjaardagsfeest

Is er iemand jarig en weet je echt niet wat je moet geven? Geef een tarotworkshop, het meest originele cadeau dat er bestaat! Surprise! Op de foto: Vader was jarig en werd verrast met een tarotworkshop voor het hele gezin. Na afloop werd er een groepsfoto gemaakt ter herinnering van deze leuke spirituele workshop. Vader, moeder, dochters en schoonzonen met ieder een favoriete tarotkaart in de hand. 

De workshop tarotkaarten in een zaaltje, buurthuis, kantine, op de camping of...waar dan ook!

workshops workshop-tarotkaarten workshop waarzeggen met tarotkaarten op camping
Overal waar een tafel kan staan is de tarotworkshop mogelijk. Op elk feestje. We schuiven gewoon de drankflessen en de hapjes wat opzij. Op de foto: een workshop tarotkaarten in een grote tent op camping Het Boheems Paradijs  in Holsloot.

 

Wil je een workshop tarotkaarten boeken? Vul het offerteformulier in of stuur een maitlje.

Workshop Handen Lezen, handlijnkunde, palm reading

Zeer interessante workshop handlezen, handleeskunde bv op een teamuitje, vrijgezellenfeestje, vriendinnenuitje, verjaardagsfeestje. Deze handleesworkshop kan plaatsvinden bij  Handlezeres Samiera thuis of overal in Nederland, bv in je huiskamer, in een cafe, op kantoor, enz.

De 3 belangrijkste handlijnen : hartlijn, hoofdlijn, levenslijn


Aan de hand van afbeeldingen en plaatjes legt Samiera uit welke lijnen er in je handen te vinden zijn. In elke handpalm loopt een hartlijn, hoofdlijn en levenslijn. Deze handlijnen kunnen lang of kort zijn, recht of gebogen, diep of minder diep.
Ze kunnen op verschillende plaatsen in je handpalm ontspringen. Kijk maar eens in je eigen hand en ontdek hoe deze lijnen in jouw hand lopen.
Misschien zie je ook nog een paar secundaire lijnen, zoals de Apollolijn of de Mercurius lijn.

Welke hand gaan we lezen : rechterhand of linkerhand?

workshops workshop handlezen | rechterhand-lezen-linkerhand-lezen

Een handlezer leest altijd de actieve of dominante hand. Als je rechts bent lees je je rechterhand, als je links bent lees je je linkerhand.  Je dominante hand gaat over je actuele persoonlijkheid, de tegenwoordige tijd. Je andere hand is je passieve hand, die hand zegt iets over je verleden of hoe je vroeger was.

Rechterhand en linkerhand vergelijken

workshops workshop handlezen | handlezen-beide-handen-lezen

Toch is het in de handlijnkunde wel belangrijk om in het begin van de handlezing even beide handen te bekijken. Je wordt geboren met twee gelijke handen. Beide handen kunnen veranderen in de loop van de tijd, maar je actieve hand zal sneller veranderen dan je passieve hand, zodat er misschien interessante verschillen te ontdekken zijn. Deze verschillen kunnen duiden op veranderingen in je persoonlijkheid.

Handlezen als groepsuitje, bedrijfsuitje, teamuitje

workshops workshop handlezen | groepsuitje-vriendinnenuitje-handleesworkshop

Een workshop handlezen in groepsverband is erg leuk, vooral als de deelnemers elkaar kennen. Als je je eigen hand met die van je collega of vriendin vergelijkt, kan je tot verbazingwekkende ontdekkingen komen. Op de foto een workshop handen lezen bij handlezeres Samiera thuis.

Handleeskunde : Het lezen van de vingers

workshops workshop handlezen | handen-lezen-vingers-lezen

Bij het Handlezen gaat het niet alleen om de handlijnen in je palm, maar we kijken ook naar je vingers. Is je duim recht of buigt hij naar achteren? Zijn je vingers lang of kort?  Ook de eventuele ruimte tussen de vingers is belangrijk bij het handlezen.

 

Handleeskunde : hoeveel kinderen krijg ik ?

workshops workshop handlezen | handen-lezen-vingers-lezen

Het is niet waar dat je in je hand kunt lezen hoeveel kinderen je krijgt. Toch spreekt met in oude handleesboeken over kinderlijnen Vroeger voordat men aan geboorteregeling deed werden deze lijnen gelezen, maar tegenwoordig met de huidige gezinsplanning zijn de kinderlijnen niet meer van toepassing. Op de foto een handleesworkshop in het Martini ziekenhuis in Groningen.

Handlijnkunde : de heuvels in je hand

workshops workshop handlezen | handen-lezen-heuvels-in-je-hand

Je handpalm is niet plat, in het midden van je hand is er een laagte, daarom heen liggen de  'heuvels', deze heuvels  zijn net als je vingers genoemd naar de Griekse goden.
De hoogte van zo'n  heuvel kan een karaktertrek van je benadrukken.

Kinderfeestje, tienerfeestje, handleesfeestje

workshops workshop handlezen | kinderfeestje-handleesfeestje-tienerfeestje

Een handleesworkshop is ook geschikt op een kinderfeestje! Vanaf 12 jaar. De kinderen krijgen een vel papier en  kunnen met een potlood hun eigen hand 'omtrekken'  en de handlijnen erin tekenen. Daarna gaan we de handlijnen lezen. Vergelijk je handlijnen eens met de handlijnen van je buurvrouw!
 

Workshop Handlezen op feestje buiten

workshops workshop handlezen | handlezen-op-buitenfeestje-tuinfeestje-verjaardag

Een workshop handlezen kan in principe overal plaatsvinden, dus ook buiten! Een leuke onderbreking van een verjaardag in de tuin! Op de foto een familiedag in een groepsaccomodatie. Indien nodig neemt Samiera een geluidsbox en headsetje mee om zich goed verstaanbaar te maken.

Naar bed, naar bed zei Duimelot

workshops workshop handlezen | handlijnkunde-duimelot-handleeskunde

Ken je dit kinderversje? Alle zinnen zijn terug te voeren naar de betekenis van de vingers in de handlijnkunde.
Naar bed naar bed zei Duimelot
Eerst nog wat eten zei Likkepot,
Waar zal ik het vandaan halen zei Lange Jan
Uit Grootmoeders kastje zei Ringeling
Dat zal ik verklappen zei het Kleine Ding

Combinatie workshop handlezen en tarotkaarten leggen

workshops workshop handlezen | workshop-tarotkarten-handleesworkshop

Naast workshops in handlezen geeft waarzegster Samiera ook workshops in tarotkaarten leggen. TIP: de beide workshops kunnen ook gecombineerd worden!  Kijk hier om naar pagina workshop tarotkaarten leggen te gaan.

 

Meer weten over deze handlees workshop ?

Stuur een mailtje via contact
Of vul het invulformulier in

 

"Ik geloofde niet in die waarzeggerij, maar het klopt gewoon! Hoe bestaat het. Wat leuk!"

Samiera komt overal

Bekijk een kleine greep uit de locaties en plaatsen in Nederland waar Waarzegster & kaartlezeres Samiera al is geweest voor een workshop waarzeggen, tarotkaarten leggen of voor een gecombineerd feestje.   

Maak een afspraak

Bel 06- 53189755

Een feestje organiseren?

Heeft u binnenkort een personeelsfeestje, een vrijgezellenparty, een vriendinnenavond of een ander soort feestje en bent u op zoek naar entertainment en artiesten? Samiera komt graag naar u toe om uw gezelschap te vermaken met handenlezen of waarzeggen. Wist u dat u waarzegster Samiera ook kunt inhuren op markten en braderieen!

Een workshop organiseren?

Heeft u binnenkort een jarige tiener en weet u niet wat u dit keer weer voor leuks zult organiseren? Wat dacht u van een workshop handenlezen of tarotkaarten leggen? Uw jarige zoon of dochter kan alle vrienden en vriendinnen uitnodigen en Waarzegster Samiera komt met alle plezier een workshop geven om te leren hoe je tarotkaarten kunt lezen..

 • Restaurant de Kazerne te Eindhoven
 • Reclame bureau Happy Cactus te Eindhoven
 • Kasteel de Berckt te Baarlo
 • Huize Maas te Groningen
 • Studenten Sportgala Groningen
 • Independer te Utrecht
 • Cambridge Weightplan te Amersfoort
 • De Fabrique te Utrecht
 • Hotel de Promenade te Baarn
 • NoName Group te Soest
 • Franciscus Vlietland Ziekenhuis te Schiedam
 • Festival Carnivale te Den Haag
 • Sysmex Nederland te Etten Leur
 • IT Topicus te Deventer
 • Beachclub Take 5 te Zandvoort
 • Gemeente Zandvoort
 • Number Four te Utrecht
 • Wasserij van der Kleij te Utrecht
 • Kasteel Vanenburg te Putten
 • Theater Tivoli te Utrecht
 • Camping Geversduin te Castricum
 • Groninger Archieven te Groningen
 • Zorgcentrum Noorderlicht te Hyppolytushoef
 • Kasteel de Haar te Haarzuilens
 • De Harmonie te Laag Soeren
 • Camping de Bosrand te Lieren
 • Rabobank te Utrecht
 • Zernike Campus te Groningen
 • Fort Voordorp te Utrecht
 • Poppodium Annabel te Rotterdam
 • International Business School te Amsterdam
 • Beachclub Verso te Rockanje
 • Theater de Stoep te Spijkenisse
 • Zorgeloosch te Alkmaar
 • Welzijn Zonhove te Son en Breughel
 • Zalencentrum Valom te Huissen
 • Lucky te Rijssen
 • Gelderhorst te Ede
 • Lemon Scented Tea te Amsterdam
 • Van de Valk hotel te Hoorn
 • Kromhouthal te Amsterdam
 • Hotel Opduin te Texel
 • Factory010 te Rotterdam
 • Firstlook Beurs Jaarbeurs Utrecht
 • Studentenvereniging Unitas te Groningen
 • Ahold te Zaandam

2018 © Dsignonline