U bent hier: Home » Shows » Workshop Tarotkaarten

Workshop Tarotkaarten

Waarzegster Samiera geeft interessante workshops Waarzeggen met Tarotkaarten of Workshops Handlezen voor groepen, zoals op een vrijgezellenfeestje, vriendinnendag, verjaardagsfeest, uitstapje van je vereniging, bedrijfsuitje, teamuitstapje, enz 
De Tarotkaarten waarzegworkshop bestaat uit 2 delen : 
Waarzegster Samiera vertelt eerst over de tarotkaarten, over het systeem, de symbolen, de geschiedenis, verschillenden leggingen, enz. Daarna volgt een persoonlijke kaartlegging voor iedereen individueel.
De Tarotworkshop kan ook in combinatie met een workshop  Handlezen :
De workshops kunnen plaatsvinden bij Samiera thuis in Groningen ( Parkweg 29 ) of overal elders in Nederland, bv in een zaaltje, op kantoor,  maar ook in je huiskamer ! 
Kijk ook in het foto album Workshop waarzeggen met tarotkaarten

DeTarotkaarten

DeTarotkaartenDeTarotkaarten

Waarzegster Samiera laat je kennismaken met de geheimen van de 78 Tarotkaarten :
Tarot is een oud kaartspel met vele oude symbolen en wordt al eeuwen gebruikt bij de Waarzeggerij. Samiera legt uit wat deze symbolen betekenen, vertelt over de geschiedenis en herkomst van de tarotkaarten en over het systeem van de kaarten.

Kaartleggingen

KaartleggingenKaartleggingen

Waarzegster Samiera laat verschillende kaartleggingen zien.
Tijdens de workshop heb je zelf een pakje Tarotkaarten in je handen, bekijk de kaarten, probeer te bedenken wat een kaart zou kunnen betekenen en natuurlijk mag je al je vragen stellen. 

Kiezen van de tarot kaarten

Kiezen van de tarot kaartenKiezen van de tarot kaarten

Na de uitleg over de tarotkaarten volgt er een waarzegsessie voor iedereen.
Je kiest zelf de kaarten, 2 voor je heden, 2 voor je verleden en 3 voor de  toekomst.
Het is niet eng, waarzegster Samiera duidt de kaarten echt en serieus, maar ook met een knipoog, ze zal geen slechte toekomst voorspellen.

Duiding van de tarotkaarten

Duiding van de tarotkaartenDuiding van de tarotkaarten

Na het kiezen van de kaarten duidt Samiera de kaarten, m.a.w ze legt uit wat de kaarten voor jou betekenen. Je mag reageren, misschien wil je iets over je leven vertellen aan de hand van de tarotkaarten, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Workshop Tarotkaarten leggen op lokatie

Workshop Tarotkaarten leggen op lokatieWorkshop Tarotkaarten leggen op lokatie

De workshop tarotkaarten leggen kan plaatsvinden op allerlei lokaties. Bijvoorbeeld in een café, in de bedrijfskantine, in de sportkantine, op een camping in de groepsaccomodatie, enz  Overal in Nederland. Het is wel handig als we met z'n allen rond een tafel zitten.
 

 

Workshop Tarotkaarten leggen bij je thuis, bv op je verjaardag

Workshop Tarotkaarten leggen bij je thuis, bv op je verjaardagWorkshop Tarotkaarten leggen bij je thuis, bv op je verjaardag

De workshop waarzeggen met tarotkaarten kan ook bij je thuis in de huiskamer. Leuk op je eigen verjaardag, of als kadootje voor de verjaardag van je vriendin of vriend. Zorg voor een grote lege tafel, want elke deelnemer krijgt zelf een pakje tarotkaarten in handen, waar we mee oefenen. Aan het einde van de workshop geeft Waarzegster Samiera een tarotkaartlegging voor iedereen persoonlijk.

Workshop Tarotkaarten leggen bij Samiera thuis

Workshop Tarotkaarten leggen bij Samiera thuisWorkshop Tarotkaarten leggen bij Samiera thuis

Waarzegster Samiera biedt ook de mogelijkheid om de workshop tarotkaarten leggen bij haar thuis in Groningen te geven.

Workshop Handlezen

Workshop HandlezenWorkshop Handlezen

Een workshop handlezen is ook mogelijk, ook in combinatie met de workshop tarotkaarten. Je hand is de spiegel van je ziel. Je hand laat zien wie je bent. Niet alleen de lijnen, maar ook de vingers, de heuvels, de vorm van je hand zegt iets over je persoonlijkheid. Kijk voor meer info over de workshop handlezen op pagina  Workshop Handlezen

Workshop Tarotkaarten


Meer info ?

Stuur een maitje naar 
samiera@planet.nl

Of ga naar het aaanvraagformulier

Volg Samiera op facebook

Voor meer foto's van de workshop waarzeggen, kijk in het  fotoalbum

Kijk ook bij pagina
Waarzegster, Handlezeres Samiera


Ook interessant is een
Workshop Handen Lezen