U bent hier: Home » Shows » Waarzegster Samiera buiten

Waarzegster Samiera buiten

 
Praktische informatie voor evenementen die in de open lucht plaatsvinden

Ondanks de vaak onzekere weersomstandigheden in Nederland worden er zomers toch veel buitenevenementen georganiseerd. Zoals festivals, tuinfeesten, dorpsfeesten, braderieën, enz. Elk buitenevenement is geschikt voor een waarzegster !
Neem ook een kijkje in het foto album van Waarzegster Buiten

Feestjes in de open lucht

Feestjes in de open luchtFeestjes in de open lucht

Waarzegster Samiera heeft speciaal voor buitenevenementen een  'marktparasol'  aangeschaft, die als waarzegsterstent kan dienen. Zo'n parasol staat op een stevige ijzeren voet en is bestand tegen weer en wind. Natuurlijk heeft Samiera de tent leuk opgepimpt met kwastjes en gordijntjes zodat hij de juiste uitstraling heeft. De maten zijn :  3 meter breed, 2 meter diep.

Festivals, Markten, Braderieën

Festivals, Markten, BraderieënFestivals, Markten, Braderieën

Op markten en braderieën is het handig als het busje van Waarzegster Samiera achter of naast haar tent kan staan of in ieder geval in de buurt. Samiera kan zich dan omkleden in het busje, want op markten en braderieën is er niet altijd omkleedgelegenheid aanwezig. 

In het donker

In het donkerIn het donker

Het is geen probleem als het donker wordt. Waarzegster Samiera neemt haar eigen verlichting mee. Een stroompunt is dan wel een vereiste.

Hulp bij de zware standaard

Hulp bij de zware standaardHulp bij de zware standaard

De parasol staat op een stevige zware ijzeren voet, één van de redenen waarom de parasol nooit zal omwaaien. Echter, Waarzegster Samiera kan zelf deze voet niet tillen, dus ze heeft altijd een sterke man nodig die even helpt met de voet. Maar tot nu toe was er altijd wel een behulpzame man ( of hele sterke vrouw ) op de lokatie te vinden.

Eigen idee van de klant bv een woonwagen

Eigen idee van de klant bv een woonwagenEigen idee van de klant bv een woonwagen

Soms heeft de klant een heel ander idee als plek om te waarzeggen. Bijvoorbeeld: op zigeunerfeesten staat er meestal woonwagen voor de waarzegster klaar. Of op een bedrijfsfeest: een partytent in de kleuren en met het logo van het bedrijf. Zo heeft Samiera al in diverse bijzondere 'waarzegtenten' gewerkt, bv een militaire kampeertent, een wigwam, een prieeltje, een namaak grot, een bouwkeet. Alles is ( in overleg) mogelijk.

Waarzegster Samiera buiten


Voor meer info, vragen en boekingen, stuur een mailtje via contact
Of vul het aanvraagformulier in