U bent hier: Home » Shows » Waarzegster Samiera binnen

Waarzegster Samiera binnen

Praktische informatie voor feesten en evenementen die binnen plaatsvinden

De meeste personeelsfeesten, studentenfeesten, familiefeesten, vrijgezellenfeesten, beurzen enz. vinden binnen plaats. Bijvoorbeeld in een partycentrum, in de kantine van het bedrijf of sportclub, in een café, in een congrescentrum of in een huiskamer. Als je Waarzegster Samiera uitgenodigt op een feest dat binnen plaats vindt, dan is het belangrijk om een rustig plekje voor haar te vinden, ver weg van eventuele geluidsboxen van een band of discjockey. Soms is een apart zaaltje noodzakelijk. Verder is nodig : een omkleedruimte en een stroompunt voor het waarzeglampje, Samiera heeft zelf een verlengsnoer.

Mooie klamboe met glitter als achtergrond decor

Mooie klamboe met glitter als achtergrond decorMooie klamboe met glitter als achtergrond decor

Waarzegster Samiera neemt  zelf alle attributen mee voor de inrichting van het waarzegstandje. Als achtergronddecor dient een zeer byzondere klamboe. De klamboe hangt aan een standaard en de beide punten van de klamboe zijn aan weerszijden vastgemaakt aan een 'piramyde'. Speelbreedte ongeveer 3 meter.  Verder een eigen tafel met kleedje, beeldjes en een lampje. En een paar grappige krukjes.

Krijtbord met info

Krijtbord met infoKrijtbord met info

Naast het waarzegtafeltje staat een krijtbord met daarop geschreven dat Samiera de tarotkaarten legt en de handen leest. Maar dit bord kan ook op een andere plaats worden gezet, bv voor de deur waarachter Samiera zich bevindt. Of ergens in de zaal of in een gang met een pijl die naar de waarzegster wijst. Ook kunnen de speeltijden of de tijd van pauze erop worden geschreven. Alles in overleg met de opdrachtgever.

2 aankondigingsborden aan weerszijden van de tafel

2 aankondigingsborden aan weerszijden van de tafel2 aankondigingsborden aan weerszijden van de tafel

Waarzegster Samiera hoorde vaak de mensen tegen elkaar zeggen :" een waarzegster, oei wat eng...".  Maar de waarzeggerij van Samiera is beslist niet eng ! Vandaar de tekst op het krijtbord:  ' het is niet eng'. Deze tekst doet vele mensen glimlachen en over de denkbeeldige drempel stappen om toch aan het tafeltje van de waarzegster te komen zitten.

Bedrijfskleuren in overleg

Bedrijfskleuren in overlegBedrijfskleuren in overleg

Regelmatig wordt aan Samiera gevraagd om bepaalde bedrijfskleuren terug te laten komen in haar kleding of in de inrichting van haar stand. Bijvoorbeeld op beurzen waar waarzegster Samiera vaak als lokkertje wordt geplaatst in een bedrijfsstand om aandacht van het publiek trekken en om mede dat bedrijf op een leuke manier te presenteren. In overleg zal Samiera haar stand en kleding aan de bedrijfskleuren aanpassen, of op vezoek gadgets of folders uitdelen.

Eigen idee van de klant

Eigen idee van de klantEigen idee van de klant

Soms heeft de opdrachtgever een eigen wens wat betreft de waarzegplek. Bijvoorbeeld op de foto: Waarzegster Samiera zit in een tuinhuisje, op een expositie van tuinbenodigdheden. In overleg is er vanalles mogelijk.

Waarzegster Samiera binnen

 

Voor info over prijzen of beschikbaarheid : stuur een mailtje via Contact

Of vul het offerte formulier in

Volg Samiera op Facebook