U bent hier: Home » Shows » Kinderfeestje, tienerfeestje

Kinderfeestje, tienerfeestje

Een echte waarzegster op je verjaardag bij je thuis !

Het kinderfeestje met tarotkaarten en handlezen is geschikt voor kinderen boven 14 jaar.
Het is niet eng, Samiera zal geen vervelende voorspellingen doen ! De handlezing en kaartlegging is echt en serieus, maar ook met een knipoog. En natuurlijk houdt de waarzegster rekening met de leeftijd.
Er zijn 2 mogelijkheden :
a) Waarzegster Samiera bouwt haar waarzegstandje op in een hoekje van de woonkamer of in een aparte ruimte, bv een kantoortje. De kinderen komen om de beurt (dus alleen) bij de waarzegster aan het waarzegtafeltje zitten.
b) We zitten met z'n allen rond een grote tafel, iedereen luistert mee.

Kennnis maken met Waarzegster Sasmiera

Kennnis maken met Waarzegster SasmieraKennnis maken met Waarzegster Sasmiera

Waarzegster Samiera heeft haar standje ingericht in het woonhuis van de jarige. Eerst komen alle meisjes en jongens om Samiera heen staan om kennis te maken en Samiera vertelt wie ze is en wat ze doet. De waarzegster vertelt in het kort wat handlezen inhoudt en hoe het leggen van tarotkaarten in zijn werk gaat. Als er geen vragen zijn, gaat iedereen weer in de woonkamer zitten. De meisjes en jongens komen één voor één bij de waarzegster voor een handlezing en een tarotkaartlegging.

Handlezing

HandlezingHandlezing

Waarzegster Samiera leest de handen van een meisje. De lijnen in de hand, maar ook de vingers zeggen iets over je persoonlijkheid, er staat géén toekomst in de handen geschreven. We kijken ook of er verschil is tussen de linker-en rechterhand.

Tarotkaartlegging

TarotkaartleggingTarotkaartlegging

Bij een tarotkaartllegging kies je zelf je eigen kaarten, 2 kaarten voor het Verleden, 3 kaarten voor het Heden en 4 kaarten voor de Toekomst. Waarzegster Samiera 'duidt' de kaarten, dat betekent zij vertelt wat de kaarten voor jou betekenen. Na afloop mag je een foto maken van je eigen persoonlijke kaartlegging, zodat je het nog een keertje kan bekijken en eventueel op google kan nazoeken. 

Rond een grote tafel

Rond een grote tafelRond een grote tafel

Het is er leuk en gezellig om met z'n allen rond een grote tafel ze zitten. In dat geval kan iedereen meeluisteren met de tarotkaartleggingen en handlezingen van de ander. Je kunt ook elkaars handen vergelijken, want iedere hand is weer anders. Je krijgt een formulier met daarop een hand getekend, waar je aantekeningen op kunt maken.

Teken de omtrek van je hand

Teken de omtrek van je handTeken de omtrek van je hand

Het is ook erg leuk om de omtrek van je eigen hand op papier te tekenen. Vervolgens kun je in de tekening weergeven hoe in jouw hand de 3 hoofdlijnen, Hartlijn, Hoofdlijn en Levenslijn lopen. Vaak is het lastig om zelf je eigen hand om te trekken, dus help elkaar een beetje.

Meer foto's staan in het foto albumTienerfeestje

Kinderfeestje, tienerfeestje

Waarzegster Samiera leest de hand van een jarig meisje

Voor info en boekingen : stuur een mailtje naar Waarzegster Samiera
via  contact